Verkeersongeval

Het aantal verkeersongevallen in Nederland is nog altijd erg hoog. Naast blikschade treedt er vaak ook letselschade op.

Nadat goed onderzoek is verricht naar de toedracht van het ongeval, kan aan de hand van de feiten en omstandigheden de aansprakelijkheid worden vastgesteld. Op die manier kan ook vastgesteld worden wie aansprakelijk is, voor welk deel van de schade.

Wanneer u letsel heeft opgelopen kunt u schadevergoeding vorderen. De nasleep van het ongeval heeft ongetwijfeld kosten met zich meegebracht. Denk hierbij aan medische kosten, maar ook reiskosten naar het ziekenhuis en kosten voor huishoudelijke hulp. Ook kan het zo zijn dat u ten gevolge van het ongeval in bepaalde mate arbeidsongeschikt raakt en hierdoor een verminderd verdienvermogen heeft of dat u nog maar in verminderde mate kunt doe-het-zelven.

LR Letselschade helpt u te allen tijde kosteloos bij het verhalen van uw schade

Vrijblijvend contact

Tel: +31 85 4008880
E-mail: info@LRletselschade.nl

LR Letselschade is landelijk werkzaam:

Nederland, Holland, Kaart, Europa, Nederlands, Blauw

LR Letselschade is gevestigd in Oss maar werkt als letselschade specialist op landelijk niveau. Dus of u nu uit de regio Groningen, Maastricht, Amsterdam, Middelburg, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch of bijvoorbeeld Rotterdam komt; LR Letselschade staat klaar om u op professionele wijze juridisch bij te staan.