Mr. E.R. (Ed) Hendriks – 1967

Gespecialiseerd in letselschade, loonschade en overlijdensschade

Professionele juridische bijstand bij schade

Persoonlijk

Mijn naam is Ed Hendriks en ik studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, met als afstudeerrichting verzekeringsrecht. Vanaf dat moment heb ik mij verder gespecialiseerd in de personenschade: letsel- en overlijdensschade. Daarnaast heb ik mij ook bezig gehouden met loonschade.

Al tijdens mijn militaire dienstplicht als gewondenverzorger gaf het mij erg veel voldoening om slachtoffers te kunnen helpen. Dat is de reden dat ik altijd uitsluitend slachtoffers heb bijgestaan. Als belangenbehartiger hoop ik dan ook dat ik slachtoffers kan helpen om stappen te kunnen zetten bij hun herstel. Bovendien kan ik daarbij, indien nodig/gewenst, beschikken over een eigen medisch adviseur.

logo nvra

Tot slot ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA), welke bestaat uit juridische professionals. Verder verleen ik mijn deskundige juridische bijstand kosteloos, én sluit ik mij vanzelfsprekend aan bij de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL). Met andere woorden: professionele juridische bijstand bij schade.

Vrijblijvend contact

Tel: +31 85 4008880
E-mail: ehendriks@LRletselschade.nl

LR Letselschade is landelijk werkzaam:

Nederland, Holland, Kaart, Europa, Nederlands, Blauw

LR Letselschade is gevestigd in Oss maar werkt als letselschade specialist op landelijk niveau. Dus of u nu uit de regio Groningen, Maastricht, Amsterdam, Middelburg, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch of bijvoorbeeld Rotterdam komt; LR Letselschade staat klaar om u op professionele wijze juridisch bij te staan.